Το Liferay ηγέτης στο Magic Quadrant της Gartner για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!

Για έβδομη χρονιά! η Gartner αναγνώρισε το Liferay ως ηγέτη στο Magic Quadrant για Horizontal Portals, μεταξύ 16 δημοφιλών πλατφόρμων λογισμικού διαχείρισης και λειτουργίας portal. 

Κοντά μας το ολοκαίνουριο Prestashop 1.7!

 

Όπως πάντα η Gartner αξιολογεί τις επιλεγμένες εταιρείες με βάση την πληρότητα του οράματός τους και την ικανότητα υλοποίησής του. Σε αυτή την επισκόπηση των κορυφαίων εταιρειών κατασκευαστών portal θα αποκτήσετε ανεξάρτητες γνώσεις σχετικά με τις σημαντικές τάσεις και την ανάλυση προκειμένου να σας βοηθήσει στην κατανόηση των portal,  των κορυφαίων εταιρειών  πίσω από τα προϊόντα και το βασικό ρόλο  που διαδραματίζουν τα portals στη σημερινή εποχή της ψηφιακής επιχείρησης.

Κοντά μας το ολοκαίνουριο Prestashop 1.7!

Η Gartner κορυφαία εταιρεία αναλύσεων κατατάσσει τις εταιρείες βάσει μιας σειράς κριτηρίων όπως η κατανόηση της αγοράς, η στρατηγική πωλήσεων, η καινοτομία, το βασικό παρεχόμενο προϊόν, οι προσφερόμενες υπηρεσίες, η χρηματοοικονομική ευρωστία της εταιρείας, η εμπειρία του πελάτη και η ανταπόκριση της αγοράς. Το Magic Quadrant δίνει στις επιχειρήσεις έναν  άμεσο τρόπο να αξιολογούν τις εταιρείες τεχνολογίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ