Νέα έκδοση της δημοφιλούς Java e-commerce πλατφόρμας KonaKart 7.1

Η KonaKart κυκλοφόρησε την ολοκαίνουρια έκδοση 7.1 της δημοφιλούς java e-commerce πλατφόρμας λογισμικού που περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.                                                                                                            

Νέα έκδοση της δημοφιλούς Java e-commerce πλατφόρμας KonaKart 7.1
  • Λειτουργικότητα Multi-Vendor που επιτρέπει στους πωλητές να διαχειριστούν τα προϊόντα τους, τις παραγγελίες και τους πελάτες τους με δυνατότητα αγοράς προϊόντων από πολλαπλούς προμηθευτές σε μια παραγγελία.
  • Λειτουργία σύνδεσης καταστημάτων  με διευθύνσεις
  • Προσθήκη κάθετων scrollbars σε panels για την προβολή μεγάλου αριθμού προϊόντων
  • Βελτιωμένος έλεγχος εγκυρότητας των στοιχείων των προϊόντων, των κατηγοριών και των κατασκευαστών
  • Λειτουργία προβολής μηνύματος αποδοχής cookies από τους επισκέπτες και τους πελάτες του e-shop
  • Προσθήκη αναζήτησης από τον κατασκευαστή και προβολή σε αύξουσα και φθίνουσα σειρά, για γρήγορο αναζήτηση και προβολή  προϊόντων από το πάνελ διαχείρισης.
  • Πιο ευέλικτη κλιμάκωση της εικόνας με δυνατότητα ρύθμισης κατά το ανέβασμα των εικόνων του προϊόντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να διατηρηθούν οι αναλογίες της εικόνας (aspect ratio).

Το KonaKart προσφέρει μια enterprise level  λύση ηλεκτρονικού εμπορίου εύκολα προσαρμόσιμης στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Οι περισσότερες από τις προσαρμόσιμες περιοχές, όπως η «βιτρίνα» του καταστήματος, οι ηλεκτρονικές πληρωμές και  τα μεταφορικά είναι ανοικτού κώδικα (open source). Επίσης, ο βασικός μηχανισμός του KonaKart εφαρμόζει ένα τεκμηριωμένο API, πάνω  στο οποίο μπορούν να υλοποιηθούν  πρόσθετες ενότητες διασύνδεσης και  εξειδικευμένες λειτουργίες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ...

Tags: ηλεκτρονικο εμποριο